Selim KAYNAK - Türkçe

Selim KAYNAK - Türkçe

          1978 ’in 10. ayında Türkiye’den çok uzakta gelmişim dünyaya. Çok küçük olduğumdan hatırlayamasam da o günleri, soğuk bir yerlerde doğduğumu söyleyebilirim. Ailemle Avusturya’nın soğuk ikliminden ayrılıp Türkiye’ye yerleştiğimiz sene okula adımımı atar atmaz Türkçe bilmediğimin farkına vardım. Öğrenene kadar akla karayı seçsem de yeni bir dil öğrenmenin keyfi öyle ağır bastı ki onca meslek arasından Türkçe öğretmenliğini seçtim.

          Yeni bir ülkede yeni arkadaşlara ve yeni çevreye uyum sağlama konusunda hiç sorun yaşamadığımı söylemek koca bir yalan olsa da yemek kültürüne ve tabii ki Fenerbahçe’ye alışma konusunda sorun yaşamadığım bir gerçek. Lise ve üniversite yıllarında rahat bir öğrencilik geçirdiğimden olsa gerek öğretmenliğimde de kendimi rahat hissediyorum. Her yıl yeni öğrencilerle tanışmak ve onlarla yeni hedefler belirlemek bana büyük bir keyif veriyor. Hedefe giden yolda yaşanan streslerle başa çıkmak, her sıkıntıyı ve her sevinci paylaşmak bu mesleğin olmazsa olmazı.

         Bu yoğun tempoda, yaşamıma renk katan biricik eşim ve  beni her daim gülümseten ikizlerimle geçirdiğim zamanlar; bana güç veriyor ve beni ayakta tutuyor. Ailemden, mesleğimden, Fenerbahçe’den, kahveden, çikolatalardan ve doğru yoldan ayrılmadan yürüdüğüm bu yolda, daha yapılacak çok işimin olduğunu düşünüyorum. Enerjim ve sabrım olduğu sürece durmak yok, yola devam.

                   

(505) 293 4204 Eposta