Harbiye Selman Nasır Eskiocak Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek

Başarılar: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Karate il birinciliği Kız Futbol İl ikinciliği 2016 - 2017 (kızlar) Voleybol Hatay İl Birinciliği 2014 - 2015 Hatay Yüzme İl İkinciliği 2017 - 2018 Cumhuriyet Koşusu İl İkinciliği 2018 - 2019 Dart Hatay İl İkinciliği (erkekler) il üçüncülüğü (kızlar)

Saatler: Başlama: 08:20 Bitiş : 14:40
Isınma: Kalorifer
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol,futbol kız-erkek,dart,bocce alanlarında takımlarımız bulunmakta ders dışı egzersiz ve kurs çalışmalarına devam edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBITAK BİLİM FUARI ŞENLİĞİ 2017 - 2018 TÜBİTAK BİLİM FUARI ŞENLİĞİ 2018 - 2019
Proje Çalışmaları: ÜÇ KUŞAK BİRLİKTE KİTAP OKUYOR eTwinning Projesi TAŞ VE DANS eTwinning Projesi HATAY´A HAYAT OLALIM eTwinning Projesi ÖĞRENCİM ÇOK MU DEĞİŞTİ? eTwinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: HAPPINESS THROUGH HEALTHY LIFE STYLE eTwinning Projesi FRİENDS WITHOUT BORDERS eTwinning Projesi

WEB - https://selmannasireskiocakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HARBİYE MAH. ADA CAD. HARBIYE SELMAN NASIR ORTAOKUL BLOK NO 9/1 DEFNE / HATAY

Yerleşim Yeri - Harbiye Mah. Ada Cad. No3 DEFNE/HATAY

Ulaşım Dolmuş ve özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 8 km, ilçe merkezine ise 7 km